A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Маріупольської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги №3 м. Маріуполя"

Новини

"Маріуполь - місто, в якому створюють можливості для лікарів"

Валентина Климович і Софія Косарєва разом вчаться в інтернатурі Донецького медичного університету. Обидві дівчини приїхали до Маріуполя з інших міст України. Зараз готуються стати сімейними лікарями. Практику проходять на базі Центру первинної медико-санітарної допомоги №3. Вони розповіли, чому обрали для навчання наше місто.

19:41 02.03.2021

Одна з наших перемог

Приймаємо участь у курсі від Академії НСЗУ та проекту USAID "Кращі практики управління медичним закладом" і перемагаємо.

20:24 23.02.2021

Щодо перебоїв у зв'язку з реєстратурою

Повідомляємо, що у зв'язку з переходом до іншого мобільного оператора, 05.01.21 р. з реєстратурою Центру можливо зв'язатися за наступними номерами:

10:36 05.01.2021

Важливо!

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в країні та зростанням кількості хворих на коронавірус COVID-19 у Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 тимчасово припиняє роботу фізіотерапевтичний кабінет та денний стаціонар. Просимо віднестися до цього з розумінням, адже всі дії заради вашої ж безпеки.  

11:58 07.10.2020

Щодо роботи рентген-кабінету

У КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги №3 м. Маріуполя" відбулося відкриття рентген кабінету, у якому був проведений ремонт з метою забезпечення комфортного перебування пацієнтів, умов праці медичних працівників та дотримання належних санітарно-епідеміологічних вимог у Центрі.

12:41 01.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування