A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Маріупольської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги №3 м. Маріуполя"

Новини

Низькі тарифи або «49 грн за консультацію»

Одним із пакетів медичних послуг є амбулаторна спеціалізована медична допомога. Оплата за цим пакетом відбувається за глобальним бюджетом і розраховується на основі кількості історично наданих послуг. Саме так в програмі медичних гарантій за цим пакетом дотримується принцип «гроші йдуть за пацієнтом». Коли НСЗУ платить не за стіни, чи кількість лікарів, а за кількість звернень по допомогу.

11:21 05.06.2020

Декларація з лікарем - гарантія отримання необхідної медичної допомоги

Маріупольці продовжують підписувати медичні декларації. Наприклад, в Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 з 80 тисяч обслуговуючих пацієнтів, порядку 50 тисяч уклали договір з лікарями.

13:00 02.06.2020

Правила функціонування спортзалів та басейнів під час карантину

З 1 червня в Україні розпочали роботу спортзали, фітнес-центри. басейни. З основних рекомендацій МОЗ щодо таких закладів та користування ними: термоскринінг при вході, обмежене відвідування, використання ЗІЗ.

10:00 02.06.2020

У Маріуполі затвердили перелік платних послуг у міських лікарнях

На 52 сесії міської ради затвердили положення про затвердження платних послуг, що надаються комунальними медичними установами. Положення розроблено відповідно до переліку платних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 р №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти».

09:27 29.05.2020

Капітальний ремонт КНП "ЦПМСД № 3" корпсу № 2 (дитячі амбулаторії)

В Мариуполе продолжается капитальный ремонт детской амбулатории, расположенной на базе Центра первичной медико-санитарной помощи №3. Стоимость объекта – почти 23 млн грн из городского бюджета. Проинспектировал ход работ мэр Мариуполя Вадим Бойченко.

15:24 18.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування