A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Маріупольської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги №3 м. Маріуполя"

Новини

Співробітники Центру прийняли участь у семінарі «Запит маріупольців на зміни в медичній системі»

     25 жовтня 2019 р. громадська організація «Фонд розвитку Маріуполя» спільно з Маріупольською міською радою за підтримки Програми U-LEAD з Європою провели семінар та організували фокус-групи з метою дослідження кроків, які необхідно здійснити для покращення якості медичних сервісів через роботу з професійними спільнотами, інфраструктурними проектами, та іншими підрозділами. 

10:13 28.10.2019

Особистий кабінет

Шановні пацієнти! У нашому медичному закладі є можливість отримати доступ до особистого кабінету, яким вже користуються понад 1400 осіб!

21:15 26.09.2019

Тематичне навчання щодо ВIЛ-iнфекцiї

Вручення сертифiiкатiв «Тематичне навчання щодо особливостей консультування пацiентiв та тестування швидкими тестами на ВIЛ -iнфекцiю».

21:12 26.09.2019

Почесне звання «Чиста лікарня»

4 вересня у Донецькій області відбулося вручення двох сертифікатів «Чиста лікарня безпечна для пацієнта». До програми долучився заклад КНП «ЦПМСД №3 м. Маріуполя» - Амбулаторія №7 та Амбулаторія №8. Завдяки наполегливості адміністрації – головного лікаря Лазаренко Олександра Васильовича та головної медичної сестри Кулікової Марини Вікторівни були проведені усі заходи, які передбачалися умовами програми.

20:56 26.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування